Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

 

Home > Laatste beoordelingen

Laatst ingevoerde foto's

 - Keuken + eetkamer

Foto: Petr Carda

Černý Důl -

 -

Foto: Jo van Gils

Willemstad -

 - Ons onderkomen

Foto: Laura Bergmans

-

Laatste beoordelingen

Cecil

Glasblazerij Hotmarks Glass (1)
( Bezienswaardigheid in Ootmarsum - Nederland )

Eerst gezocht in Orvelte maar daar kregen we te horen dat hij naar Ootmarsum was verhuisd en daar een prachtige galerie samen met de Duizendpoot had geopend met een prachtige demonstratieruimte erbij. De demonstratie was een enorme verrassing geen saaie uitleg maar vol humor, je hoorde aan alle kanten veel gelach en glimmende ogen, ook de kinderen werden er leuk bij betrokken , na afloop de galerie nog even bekeken en het een ander gekocht Marius van Dokkum is ook sterk vertegenwoordigt met glicees kalenders en kaarten. Ootmarsum is sowieso een gezellig dorp je kunt er echt een dagje rondlopen en genieten op een van de vele terrasjes , ik zou dit iedereen aanraden. (De adresgegevens zijn door de redactie van Zoover inmiddels aangepast)

16-01-2019

Huibert van 't Hoff

Premier Inn Great Yarmouth West (A47)
( Hotel in Great Yarmouth - Engeland )

Deze vrij nieuwe Premier Inn ligt zoals alle hotel van deze keten direct aan een belangrijk doorgaande weg en aan de rand van het eens zo mooie havenstadje Great Yarmouth. Het personeel i s bijzonder vriendelijk en behulpzaam en denk met je mee. Aangezien we iets ouder zijn hadden we gevraagd om een 2e stoel op de kamer en dat is perfect geregeld. Kamers werden dagelijk perfect schoongemaakt. Norfolk is een mooie omgeving en dit hotel is een prima uitvalsbasis om dagtripjes in de omgeving te maken.

14-01-2019

DEWIJN ERIC

Black River en Ys Falls
( Bezienswaardigheid in Y.S. Estate - Jamaica )

BLACK RIVER je trek eerst door de beboste bergen wel zeer veel bochten 1 uur rijden dan op een pontonboot met goede gids stroom afwaarts de revier is +- 6 diep veel mongroves er zijn veel wilde dieren . krokodillen komen boven om je te begroeten zeer grote .en veel soorten vogels .FAlls zijn de mooiste watervallen die ik al gezien geeft. je kun er in zwemmen en veel fotos nemen het is zeer groot domein met veel vogels .er zijn veel zwembaden .het is zeker zijn geld waart .in de uitstap is het eten inbegrepen

13-01-2019

Barbara Gelders

Village Club Cap Vacances Valmorel-Doucy
( Aparthotel in Valmorel - Frankrijk )

Wegens volzet kregen we een 'upgrade' naar aan appartement. Het personeel sliep boven ons en met de flinterdunne muren konden we elk feestje volgen tot diep in de nacht.
De kamers worden 1 keer per week gepoetst = 1 keer nieuwe brengen. Geen douchestang = vervelend
Elke dag hetzelfde ontbijt. De laatste dag geen chacuterie omdat de mensen dan uitchecken en je geen broodjes kan meenemen (ondanks dat je betaald voor vol pension). De andere dagen kan je wel zelf een picknick maken.
Tafels worden zeer traag afgeruimd waardoor je niet altijd plaats hebt om te zitten. Overal is het vuil op de grond en ook het bestek ligt soms ingedekt vuil op de tafel. Tafeldoeken worden nooit afgeveegd tijdens de service. Het meisje aan de receptie is vriendelijk maar weet niets. De receptie is trouwens maar zeer beperkte uren open waardoor je zelden terecht kan met je klachten.

07-01-2019

Roel Hulsbosch

Alpenrose
( Gasthof in Hochgalmigg - Oostenrijk )

Berggasthof-Restaurant Alpenrose ligt in Hochgallmigg, binnen de gemeente Fliess. Het Gasthof heeft 6 kamers, allen met douche en toilet. Eenvoudige kamers, maar zeer schoon.Ontbijt is goed verzorgd, met voldoende keuze. Avondeten? Halfpension of uitzoeken van de kaart. 11 Skigebieden waaronder Serfaus-Fis ladis, Sankt Anton am Arlberg en Ischgl bereikbaar tussen 15 en 45 minuten.

Perkeerplekken en een sauna zijn aanwezig .Prijs kwaliteit is meer dan in verhouding. Vreni geeft skiles in Serfaus-Fiss-Ladis, zij en Geri kunnen je heel goed informeren over de mooiste pistes en plekjes in de diverse skigebieden!

Let wel op: Het berggasthof ligt op 1200 meter hoogte. Hoewel de gemeente de toegangsweg bij sneeuwval goed schoon houdt bestaat er een kans dat je sneeuwkettingen nodig hebt!

Familie Ruhland, hartstikke bedankt voor jullie gastvrijheid en wij komen zeker nog eens terug!

07-01-2019

EJ Zevenbergen

Fewo Eimelrod
( Vakantiehuis in Willingen-Eimelrod - Duitsland )

In de titel staat in het kort omscreven hoe wij deze woning voor de 2e maal hebben ervaren, Zeker voor natuur- en rustliefhebbers een aanrader.

03-01-2019

Harold Koster

De Laak
( Vakantiehuis in Pesse - Nederland )

Een ruimte vakantiewoning voor twee personen op loopafstand van twee prima restaurants. Wij hebben bij de chinees gegeten en daarna lekker tv gekeken. Het bed lag ook prima. De woning is lekker ruim met een goed ingerichte woonkamer en mooie inbouwkeuken. Vanuit de kamer heeft het huisje een mooi uitzicht over de weilanden.

03-01-2019

Sanneke van Elk

Gastehaus Kleinheinz
( Appartement in Kappl - Oostenrijk )

Wij verbleven hier een week met ons gezin. Het appartement ligt midden in het centrum van Kappl tegenover de spar wat ideaal is. Het appartement wat wij hadden bevond zich op de eerste verdieping. Hier hadden wij 3 kamers. De gang was toegankelijk voor iedereen waardoor eigenlijk iedereen ‘s nachts in de kamer van onze kinderen kon komen. Super slecht. En we wilden de deur ook niet op slot doen want als er iets was konden de kinderen niet naar ons komen. De gastvrouw is uiterst onvriendelijk. Alleen maar zeuren over de schoenen. Tegen de kinderen viel ze zeg uit omdat ze de skischoenen de eerste dag al aanhadden. Dit wisten we niet en ze had dit naar ons als ouders moeten melden. Daar kunnen een 6 en 8 jarige niks aan doen. Voor ons nooit meer!

30-12-2018

Corrie Calis-Heerschop

Van der Valk Tilburg
( Hotel in Tilburg - Nederland )

Hotel Van der Valk Exclusief is een prachtig, sfeervol en modern in 2018 opgeleverd hotel. Het is ook zeker geschikt voor mindervalide. Alle kamers en ruimtes stralen luxe en gezelligheid uit. Het ontbijt is zeer uitgebreid en het eten in de restaurants was zeer smakelijk. Het personeel is vriendelijk en zeer behulpzaam. De prijs/kwaliteit verhouding is goed. Elke dag is onze kamer schoongemaakt en de zeepjes en de koffie cups aangevuld en de handdoeken vervangen. Goed bereikbaar want het ligt langs de snelweg maar de kamers zijn goed geïsoleerd en daardoor hoor je absoluut niets van het verkeer. Kortom een hotel om zeker terug te komen.

30-12-2018

victor

Slowsuites Chueca
( Appartement in Madrid - Spanje )

Van het slowsuites-concept zijn er nu al meer dan 5 in Madrid. De eigenaren bouwen het ene na het andere gebouw om tot plek waar je tot rust kan komen in goed verzorgde, ruime appartementen. In de nieuwe vestiging in de dynamische wijk Chueca (2018) klopt het bijna: het er is er schoon, de bedden zijn goed, de appartementen zijn - zeker voor Spaanse normen - erg goed afgewerkt. Maar. De receptie verloopt chaotisch, natuurlijk werkten er dingen niet - we zijn in Spanje - zoals de verwarming in de badkamer.
De 'maisonnettes' boven zijn niet aan te raden voor lange mensen i.v.m. de lage hoeken en ook niet voor wie claustrofobisch is aangelegd: je kan kan uit de zolderraampjes alleen een stukje hemel zien, niet de straat.

30-12-2018

Vakantienieuws | Vakantie links Naar boven | Home

 

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

 

0.348 sec

*