Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Advertenties



Home > Egypte > Egypte > Hurghada > Hotel Pickalbatros Alf Leila Wa Leila****

Hotel Pickalbatros Alf Leila Wa Leila****
60 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 7.9

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Pickalbatros Alf Leila Wa Leila****

Algemene waardering7,9
Ligging6,5
Service7,3
Eten6,8
Kamers8,0
Kindvriendelijkheid8,5
Prijs/kwaliteit7,8

Heeft u Pickalbatros Alf Leila Wa Leila**** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Super Excursies
ik vraagt:
12 juni 2015

Beste vakantiegangers,
Binnenkort lekker op vakantie en wil je leuke dingen gaan ondernemen, een stuk goedkoper dan via de "gewone" reisorganisatie's, Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en doen veel prive excursies. Luxor, Cairo, zwemmen met dolfijnen, snorkelen, duiken, safari en al het andere. Kijk nu onze website complete-tour.com voor al onze excursies en prijzen.
Warme groetjes van ons uit Egypte.

gebruik maken van Aquapark Jungle?
van Scheijndel vraagt:
6 januari 2013

Wij zijn vorig jaar naar Jungle Aqua park geweest, en vanaf dat hotel kon je gewoon gratis naar binnen en gebruik maken van dit hotel (Alf Leila Wa Leila)
Kan je vanaf Alf Leila Wa Leila ook doorlopen naar Aqua Jungle park, en daar gratis gebruik maken van het Aquapark?

Draadloos internet
Wim Verheijen vraagt:
8 januari 2012

Beschikt het hotel over wifi? Zo ja, zijn er kosten aan verbonden?

Jip antwoordt:
18 augustus 2012

gebruik internet is tegen betaling per 10 min/15/30 min. Tip: Loop het hotel uit, links af richting overdekt winkelcentrum. Daar zit McDonalds, daar kun je gebruik maken van Wifi. Ook in het winkelcentrum zit nog een barretje waar je gebruik kan maken van wifi.

vraag
andre vraagt:
7 september 2010

hoe is de avondanimatie in dit hotel?
en ik heb ergens gelezen dat je moet betalen voor de avondanimatie, klopt dit?

liesbeth antwoordt:
8 september 2010

je moet 15 euro pp betalen voor eten en show

henk de jong antwoordt:
8 september 2010

als je een kamer hebt in dit hotel hoef je nergens apart voor te betalen
alleen gasten van buitenaf moeten betalen voor de show die iedere avond is
wij komen hier regelmatig en weten precies hoe het daar in zijn werk gaat
meer vragen,
dan mag u gerust mailen

Lees nog 2 antwoorden
waar te boeken
henk de jong vraagt:
8 september 2010

wie kan mij vertellen bij welk reisbureau ik dit nu kan boeken

Redactie VakantieReisWijzer antwoordt:
8 september 2010

De reisbureau's staan in het rode vlak vermeld.

redactie VakantieReisWijzer

Dirk antwoordt:
8 september 2010

Boek via interent.
Boek zeer vroeg of lasr minute.
Boek vertek en aankomst op een weekdag.
Boek na vergelekn te hebben tussen de aanbieders.
boek zonder adminstratiekosten.
Woont u dicht bij Vlaanderen? Hier géén calamiteitenfondsbetaling. Sommige aanbieders geven gratis annulering etc.
Lees revieus op deze site doch negeer de zeer negatieve of: 'Ikke ben 14 jaar en de fliet met rijst was lekkel!'.

Geef hier uw beoordeling van Hotel Pickalbatros Alf Leila Wa Leila****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Hotel Pickalbatros Alf Leila Wa Leila****

Het weer vandaag in Hurghada:

min: 20 °C

max: 32 °C

Wind: N-4

14 daagse weersverwachting

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2019-04-25 23:40:03
0.106 sec

*