Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Advertenties



Home > Egypte > Egypte > Hurghada > Hotel Pickalbatros Alf Leila Wa Leila****

Hotel Pickalbatros Alf Leila Wa Leila****
60 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 7.9

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Pickalbatros Alf Leila Wa Leila****

Algemene waardering7,9
Ligging6,5
Service7,3
Eten6,8
Kamers8,0
Kindvriendelijkheid8,5
Prijs/kwaliteit7,8

Heeft u Pickalbatros Alf Leila Wa Leila**** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Voor ons, ons 2e thuis .Heerlijk !!!
Fam. Nabben
15 augustus 2018
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

We komen al jaren in dit hotel, is er iedere keer weer geweldig !
Verschillende zwembaden. 1 verwarmd. Speciaal kinderspeeltuin-bad. Verzorging is erg goed. Leuke terrasjes. Lijkt net een winkelstraatje. 'sAvonds een mooie live show in de arena. Verhaal over Egypte met paarden.Kunt U nog bekijken op You Tube.Klantvriendelijk. Zijn er alweer 10x geweest en gaan steeds weer.

Toppertje
12 augustus 2015
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

Wij zijn in dit hotel gekomen nadat we niet in ons geboekte hotel mochten.
Super hotel. Netjes schoon, vriendelijk personeel. Eten was goed en heel warm.
Bedjes bij het zwembad voldoende en geen handdoeken die er al heel vroeg werden neergelegd. Helaas geen aquapark, dit hadden we wel in ons geboekte hotel.
Ligt dicht bij een groot winkelcentrum waar je gratis met een treintje naar toe kunt.
Via de hoteltaxi kun je makkelijk naar het centrum van Hurghada.

Super Excursies
ik vraagt:
12 juni 2015

Beste vakantiegangers,
Binnenkort lekker op vakantie en wil je leuke dingen gaan ondernemen, een stuk goedkoper dan via de "gewone" reisorganisatie's, Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en doen veel prive excursies. Luxor, Cairo, zwemmen met dolfijnen, snorkelen, duiken, safari en al het andere. Kijk nu onze website complete-tour.com voor al onze excursies en prijzen.
Warme groetjes van ons uit Egypte.

gebruik maken van Aquapark Jungle?
van Scheijndel vraagt:
6 januari 2013

Wij zijn vorig jaar naar Jungle Aqua park geweest, en vanaf dat hotel kon je gewoon gratis naar binnen en gebruik maken van dit hotel (Alf Leila Wa Leila)
Kan je vanaf Alf Leila Wa Leila ook doorlopen naar Aqua Jungle park, en daar gratis gebruik maken van het Aquapark?

geen aanrader
Lynn
19 juni 2012
Ligging: 8
Service: 7
Eten: 4
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

dit hotel zelf is mooi en proper.
eten is er super slecht
al zijn er 4 buffetrestaurants maar veel keuze hebben deze niet en hetgeen er was was helemaal niet lekker.
het ontbijt kon er nog door maar is ook niet zoals je het meestal krijgt in de hotels.
maar heb ook gehoord dat het niet enkel dit hotel is met slecht eten.
de kamers werden goed gedaan maar wel laat (3u namiddag) en de persoon die deze deed zat steeds aan je persoonlijke spullen. kleding opvouwen moest er zo eens een broek op een stoel blijven hangen, gerief op de badkamer verzetten. handdoeken uit kast pakken om een figuur mee te maken op bed.
ligbedden aan het zwembad zijn altijd allemaal bezet door handdoeken, terwijl er maar 1/5 bezet door mensen. waardoor je half uur moet rondlopen in 40 graden voor je ergens een plekje vond.
ik ga in elk geval niet meer terug!

Middelmatig hotel! Zeker geen topper!
Van De Vyver
14 april 2012
Ligging: 7
Service: 7
Eten: 5
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Algemeen restaurant is zeer onoverzichtelijk, overal ligt er iets! Frieten/groenten/pannenkoeken zijn nooit voldoende gebakken.
Kinderzwembad (glijbanen, wip,...) is fantastisch al was het water koud voor kleintjes. Jammer dat er enkel kinderdisco is op zondagavond. Voor de rest is er in de vooravond niets te doen voor de kleintjes.
Familiekamer is fantastisch (2 grote delen gescheiden door een houten schuifwand). Elke dag kan/mag je 30min paard- of kameelrijden. Het domein is erg groot en goed onderhouden. Het personeel is over het algemeen zeer vriendelijk. In het hotel zaten alleen duitsers, polen en russen, maar dit viel heel goed mee.

Draadloos internet
Wim Verheijen vraagt:
8 januari 2012

Beschikt het hotel over wifi? Zo ja, zijn er kosten aan verbonden?

Jip antwoordt:
18 augustus 2012

gebruik internet is tegen betaling per 10 min/15/30 min. Tip: Loop het hotel uit, links af richting overdekt winkelcentrum. Daar zit McDonalds, daar kun je gebruik maken van Wifi. Ook in het winkelcentrum zit nog een barretje waar je gebruik kan maken van wifi.

vraag
andre vraagt:
7 september 2010

hoe is de avondanimatie in dit hotel?
en ik heb ergens gelezen dat je moet betalen voor de avondanimatie, klopt dit?

liesbeth antwoordt:
8 september 2010

je moet 15 euro pp betalen voor eten en show

henk de jong antwoordt:
8 september 2010

als je een kamer hebt in dit hotel hoef je nergens apart voor te betalen
alleen gasten van buitenaf moeten betalen voor de show die iedere avond is
wij komen hier regelmatig en weten precies hoe het daar in zijn werk gaat
meer vragen,
dan mag u gerust mailen

Lees nog 2 antwoorden
fantastisch hotel
Isabel
15 december 2010
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

alf wa leila wa leila is werkelijk een fantastisch kindvriendelijk hotel.eten is zeer goed.het is een groot dorp en zeer schoon.verwarmd zwembad en familiekamers(689 690)
zijn zeer groot met 2 balons en keuken.vorig jaar waren wij in aqua blu in shs.dit was slecht dus waren wij huiverig voor een pickalbatros hotel.maar we waren voor de 11 keer in egypte en dit hotel komt bij ons in de top3!!

waar te boeken
henk de jong vraagt:
8 september 2010

wie kan mij vertellen bij welk reisbureau ik dit nu kan boeken

Redactie VakantieReisWijzer antwoordt:
8 september 2010

De reisbureau's staan in het rode vlak vermeld.

redactie VakantieReisWijzer

Dirk antwoordt:
8 september 2010

Boek via interent.
Boek zeer vroeg of lasr minute.
Boek vertek en aankomst op een weekdag.
Boek na vergelekn te hebben tussen de aanbieders.
boek zonder adminstratiekosten.
Woont u dicht bij Vlaanderen? Hier géén calamiteitenfondsbetaling. Sommige aanbieders geven gratis annulering etc.
Lees revieus op deze site doch negeer de zeer negatieve of: 'Ikke ben 14 jaar en de fliet met rijst was lekkel!'.

Geef hier uw beoordeling van Hotel Pickalbatros Alf Leila Wa Leila****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Hotel Pickalbatros Alf Leila Wa Leila****

Het weer vandaag in Hurghada:

min: 19 °C

max: 28 °C

Wind: N-4

14 daagse weersverwachting

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2018-11-13 07:26:08
0.239 sec

*