Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Spanje > Gran Canaria > Playa del Inglés > Hotel Abora Continental by Lopesan***

Hotel Abora Continental by Lopesan***
272 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.4

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Abora Continental by Lopesan***

Algemene waardering8,4
Ligging7,8
Service8,2
Eten8,2
Kamers7,8
Kindvriendelijkheid7,5
Prijs/kwaliteit8,2

Heeft u Abora Continental by Lopesan*** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
badkamer
Hostyn Linda vraagt:
8 maart 2015

Is er een handdroger in de badkamer?

Raymundo antwoordt:
18 augustus 2016

Nee, wel te huur.
Maar eentje kopen bij de hyperdino is misschien wel voordeliger?

Handdoeken
Anke De Keersmaecker vraagt:
21 juli 2014

Beste,

binnen een weekje vertrekken wij ook naar dit IFA continental Hotel. Wij kijken er alvast naar uit! Maar, nu vroeg ik me af of je je handdoeken (voor de douche) zelf moet meenemen of dit daar te verkrijgen is? (gratis/tegen betaling. Ik hoop op een spoedig antwoord, alvast bedankt.

Groetjes,
Anke

Raymundo antwoordt:
18 augustus 2016

Gezien de berichten is deze site en beetje gedateerd of slecht toegangkelijk?

Maar er liggen handdoeken in de badkamer(wit).
Badhandoeken(bruin) zijn te huur bij de receptie voor €5,=+borg.

Hoe duur is bijv. een pilsje als je geen all-in
Brigitte vraagt:
9 januari 2013

Hoi,
Wat zijn de drankprijzen van bijv.
pilsje, frisdrank, mixdrankje ?
Gr.Brigitte

promokamer
elke vraagt:
13 augustus 2012

op welk verdiep liggen de promokamers ivm het geluidsoverlast, ik weet dat er geen balcon aanwezig is.

Handdoekenservice
Angela van Ooijen vraagt:
17 juli 2012

Hoeveel kost de handdoekenservice bij dit hotel? Of is het verstandiger om zelf handdoeken mee te nemen?

Alvast bedankt voor het beantwoorden van mijn vraag!

Gr. Angela

jolanda antwoordt:
2 augustus 2012

een handdoek kost 10 euro borg!!!! waarvan je 5 euro terug ontvangt als je hem terugbrengt + 1 euro per keer als je hem wisselt ( kan tussen 11 - 13 uur aan het zwembad)

airco
amy vraagt:
10 juli 2012

Is er wel of geen airco en zo nee kun je die huren

Kelly antwoordt:
19 juli 2012

Ik heb gehoord dat er wel een airco te huren is per week, ook een ventilator. Rond de 60 euro per week ben je dan wel kwijt.

amy antwoordt:
31 juli 2012

Oké ben benieuwd want anders zal t erg warm zijn

Lees nog 1 antwoord
E-mail adres.
linda vraagt:
2 februari 2012

Heeft iemand misschien het e-mail adres van hotel ifa-continental ?

autohuur
soto vraagt:
26 januari 2012

Ik ga naar hotel Ifa cont.Is het goedkoper om een auto per internet te huren dan in het hotel of plaats zelf

auto huren
soto vraagt:
18 januari 2012

Kan ik in het hotel Ifa Continental zelf een auto huren

caro antwoordt:
20 januari 2012

ja
ook rondom het hotel

John antwoordt:
26 juli 2013

ja kost maar 600 euro per dag

zomer vakantie
amy vraagt:
16 januari 2012

Is er airconditioning aanwezig??

borgers charly en collette noella uit gingelom antwoordt:
3 februari 2012

hallo er is geen airco aanwezig op de kamers

Geef hier uw beoordeling van Hotel Abora Continental by Lopesan***

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Hotel Abora Continental by Lopesan***

Het weer vandaag in Playa del Inglés:

min: 19 °C

max: 26 °C

Wind: NO-6

14 daagse weersverwachting

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2019-05-24 13:25:18
0.223 sec

*