Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Tunesië > Tunesië > Port El Kantaoui > Hotel Iberostar Selection Kantaoui Bay*****

Hotel Iberostar Selection Kantaoui Bay*****
163 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.7

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Iberostar Selection Kantaoui Bay*****

Algemene waardering8,7
Ligging8,3
Service9,0
Eten8,6
Kamers8,7
Kindvriendelijkheid8,7
Prijs/kwaliteit8,6

Heeft u Iberostar Selection Kantaoui Bay***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Buiten eten
Marieke vraagt:
28 mei 2013

Hallo, er zijn meerdere restaurants. Kun je ook buiten eten bij alle restaurants? Kun je zelf je plaats uitzoeken?

ae antwoordt:
28 mei 2013

ja er is een 's avond een buffet en via reservatie een oosters en lokaal restaurant. 'S middags is buiten en moet je zelf je plaats zoeken. 's avonds is een vaste plaats en je moet kiezen 1e of 2e groep.

Sylvia antwoordt:
3 juni 2013

je kan enkel de middag buiten eten,en het visrestaurant na reservatie enkele avonden per week.Want de avonden zijn in het hoofdrestaurant enkel binnen en in 2 shiften.In het hoofdrestaurant is het steeds met een vaste tafel

matrassen en betaling in euro
Nicole vraagt:
12 april 2013

hoe zijn de matrassen? en kan men eventueel een opdekmatrasje krijgen als het bed de hard is.
kan men er ook in euro betalen?

kamers marhaba
waterschoot vraagt:
6 december 2012

hebben de standaardkamers zicht op zwembad of op tuin en hebben ze balkon
kan men smorgens om 8uur al in de zwembaden om baantjes te zwemmen?

Nadine & Marc antwoordt:
7 december 2012

Alle kamers beschikken over een balkon. Maar zee- en zwembadzicht moet je bijboeken, zoniet heb je een kamer met zicht op de tuin en de hoofdingang. Ook niet mis hoor!!! Zwemmen kun je 's zomers reeds vanaf 7.00 h in het buitenzwembad; dat is geen enkel probleem. Gaan er binnenkort voor de 26ste keer heen! Dus weten best hoe het daar gaat!

Hallo? Hoe gaat het daar
Smekens - De Wilde vraagt:
6 november 2012

Hallo? Wij zijn daar in juni en september geweest en was daar bfantastiscj.....goe eten eten?lekkere kamer?vriendelijk personeel...gewoonweg geweldig. Maar nu willen wij terug komen in juni 2013 maar is het hotel nog even goe? En is marc en nadine en sylvia en roger daar nog???????? laat ons iets weten ok??????????grtjes jeff en julie

Sylvia antwoordt:
18 november 2012

Wij zijn nog altijd vol lof over den imperial ,Roger heeft jullie al laten weten dat wij in januari gaan,maar we hebben nu ook al geboekt voor twee weken in juni.Maar een vraagje jullie kennen ons maar wij kunnen jullie niet herinneren er is ook zoveel volk .Dus wie zijn jullie en vanwaar zijn jullie?laat iets weten

Russen
Jan vraagt:
28 augustus 2011

Wij gaan begin september naar dit resort.
Hebben er al veel goede zaken over gehoord maar ook dat er de laatste 2 jaar een sterke toevloed van Russen zou zijn. Nu wil ik ze niet allemaal over dezelfde kam scheren, maar globaal gezien zijn het niet de meest aangename mensen op vakantie.
Weet er iemand of er inderdaad veel Russen zijn ??

Bedankt

Sylvia antwoordt:
7 oktober 2012

Best wel wat Russen gezien maar deze vertoonden geen vervelend gedrag. Dit viel ons echt 100 procent mee.

Back to relax
Jan vraagt:
8 augustus 2011

Wij waren daar in september 2010 en de keuze was vlug gemaakt om dit jaar (na de verbouwingen aan het hotel) terug te gaan.
Dus vanaf 10 september dit jaar, gaan we daar opnieuw lekker relaxen en genieten.
We hebben vorig jaar Belgen ontmoet die daar al 16 of 17 keer terug naartoe kwamen.
Zoiets zegt genoeg denk ik.

baby
vi vraagt:
29 juli 2011

wij hebben een weekje in septemder geboekt.Ons dochter zal tegen dan bijna 10 mnd zijn. Kvroeg mij af hoe ik het moet oplossen met haar voeding. Is het hotel goed uitgerust voor met zo'n babytje tegaan?

fam Noé antwoordt:
31 juli 2011

Wij gaan er op vakantie van 9 tot 20 september met ons 8 maanden oude zoontje.
Naar verluid is het er super om met een baby'tje te vertoeven en heerlijk kalm to. de "Belle vue". Best wel olvarit (of variant) meenemen als middagmaal. Vers fruit zou er meer dan voldoende zijn. Een apotheek is er om de hoek, dus hoef je koffers niet vol pampers te steken ;-)
mvg.
Familie Noé

Marc en Nadine antwoordt:
1 augustus 2011

ja hoor,geen probleem !!!
Pampers kan je kopen in de apotheek .Ook is er een shopping in Sousse speciaal voor baby's maar de apotheek is het dichts bijzijnde .De kinderen worden er heel graag gezien ook .Wij gaan 30 augustus terug voor 3 weken voor de 21 ste keer .Van fruit is er zeker ook geen gebrek .Als je nog iets wil weten mail gerust naar ons .

Lees nog 1 antwoord
all in ?
Saskia vraagt:
27 juni 2011

Wij kwamen achter dat we de reis al hebben geboekt te weten dat de poolbar, beachbar, salonbar en lobbybar niet inbegrepen zijn in de all in. Waar moet je in godsnaam dan je drinken halen? dit is toch een all in of niet?

sylvia antwoordt:
4 juli 2011

wij gaan voor de achtste maal naar dit hotel ,en laat je niets wijsmaken de bar in dit hotel zijn all in,dus drinken genoeg

fam Noé antwoordt:
12 juli 2011

Een vraagje, Wij zouden er graag gaan in september met ons 8 maand oude zoontje.
Is dat te doen? Zijn er moderne winkels in de buurt waar je babyvoeding kan kopen? Hoe ver is het hotel van de luchthaven?

Omgeving
Vera vraagt:
10 januari 2011

Hallo,

Wij overwegen in juli naar dit hotel te gaan.

Kan iemand mij vertellen wat er voor excursiemogelijkheden in de omgeving zijn?

En vind je in het stadje terrasjes om 's avonds de gezelligheid op te zoeken?

Marc en Nadine antwoordt:
19 januari 2011

El Kantaoui is in de zomer heel erg druk en levendig. Je kan er terrasjes doen bij de vleet. Vlak in de buurt vh hotel zijn ook een paar gezellige bars en shoppingcenters. Excursies die aangeboden worden zijn oa: Tunesische avond met lasershow (prachtig!!), piratenschip, kamelensafari, catamaran, Kairouan, Tunis-Cartagho - Sidi Bou Said, El Jem, Sahara tocht (tweedaagse), Sousse (Medina - Souks -Berbermarkt) enz... De hostess biedt je tal van mogelijkheden aan! Overdag is een wandeling langs het strand tot in het centrum van Port El Kantaoui (ongeveer 25 min. wandelen ) een aanrader. Op het strand kan ook verscheidene watersporten beoefenen: jetski, waterski, banaan, big mable, fly fish, parasailing enz...Heb je nog meer info nodig ... contacteer ons gewoon...

ct antwoordt:
16 mei 2011

In el kantaoui heb je wat terrasjes en winkeltjes maar het is niet echt hip,uitgaan etc. Niet heel spetterend. We hebben een leuke vakantie gehad maar teruggaan naar dit land..nee.

kamer bijboeken
bert en ineke vraagt:
7 september 2010

hallo, kan iemand ons vetellen of het mogelijk is om je kamer langer te houden op de dag van vertrek ?( uiteraard tegen betaling ) wij vliegen 's avonds pas om 22.40 terug naar nederland.

Sylvia Jackson antwoordt:
7 september 2010

Mits beschikbaarheid kan je de kamer langer houden.Is dit niet het geval dan krijg je wel een kamer waar je kan douchen en je verkleden je bagage word dan achter de receptie geplaatst.

j v meel antwoordt:
7 september 2010

ja is altijd mogelijk of je krijgt een andere kamer

Lees nog 1 antwoord

Geef hier uw beoordeling van Hotel Iberostar Selection Kantaoui Bay*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Hotel Iberostar Selection Kantaoui Bay*****

Het weer vandaag in Port El Kantaoui:

min: 16 °C

max: 20 °C

Wind: N-4

14 daagse weersverwachting

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2019-04-26 15:36:50
0.302 sec

*