Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Tunesië > Tunesië > Port El Kantaoui > Hotel Iberostar Kantaoui Bay*****

Hotel Iberostar Kantaoui Bay*****
163 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.7

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Iberostar Kantaoui Bay*****

Algemene waardering8,7
Ligging8,3
Service9,0
Eten8,6
Kamers8,7
Kindvriendelijkheid8,7
Prijs/kwaliteit8,6

Heeft u Iberostar Kantaoui Bay***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Aanrader
Davy Van Acker
10 augustus 2018
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Mooie accommodatie met een gunstige ligging.
Goede service, voortreffelijke keuken.

lastig
Jeannette
13 september 2014
Ligging: 7
Service: 7
Eten: 8
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
8

Voor een vijf sterren heb ik toch mijn bedenkingen, ben geen wereldreiziger maar kan wel spreken over redelijk wat ervaring.
Het Riu principe in Tunesie (3keer) staat mij tegen zeker in de avonden is het entertainment ver beneden peil, ouderwetse bands, zangers. Saai, taai, ouderwets. Zwembad te klein daar moet je zelf je drankjes intappen. Het lunchen is een verschrikking daar zit je met mannen in een te kleine zwembroek met behaarde ruggen en dames met bikini. Schandalig hoe het er daar aan toe gaat. Dat zijn geen vijf sterren. Hele nare ervaring gehad met personeel van receptie dat was niet oke.Port el Kantaoui leuk hoor maar voor twee keer. Sousse vieze drukke stad. Juist omdat je aangewezen bent (hoofdzakelij) om in de avond in je hotel te blijven vond ik dit echt een 3. Kamer oke, strand oke, tuin oke, eten oke.

upgrade sinds deze zomer.
27 juli 2014
Ligging: 9
Service: 10
Eten: 9
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Verbleven er weer 5 weken en genoten opnieuw van een uitstekende vakantie.
Nieuw sinds deze zomer: mogelijkheid om 's morgens buiten te ontbijten naast hoofdrestaurant El Fell. Drie tot vier maal per week live music op het terras lobby bar en elke dag keuze uit thema-restaurants: Tunesisch, Mediterraan, Aziatisch behalve op vrijdag en in de winter. Reservatie gewenst bij de maître.

BETAALD 5 STERREN, GEKREGEN 4 STERREN
Josée
13 april 2014
Ligging: 7
Service: 7
Eten: 6
Kamers: 6
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
6

Net terug van vakantie, mooi hotel, kamer mooi maar voor zeezicht hadden we enige verbeelding nodig, badkamer zeer gedateerd,bad zonder glazuur, roestig geblutste pedaalemmer die je manueel moest bedienen(niet hygienisch) geen make up spiegel. Ontbijt : veel variatie, lunch
goed, diner : voorgerechten voldoende variatie, lekkere nagerechten , hoofdschotels , saai, zonder variatie en regelmmatig lauw . GEEN 5 STERREN WAARD

Topper! Prijs - kwaliteit = correct!
3 februari 2014
Ligging: 9
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

Waren er voor de 31ste keer. Voor ons steeds weer thuiskomen. Lekker eten; voor elk wat wils, prima bediening en iedereen even vriendelijk zelfs ZONDER fooi! Tijdens de zomer vrij rustig. Heb jij een vraag, een wens of een opmerking, kan je steeds bij de verantwoordelijke chef terecht. Wie hier niet tevreden is, moet het elders maar eens proberen. Prijs - kwaliteit = 100% correct; hebben reeds 54 Riu hotels bezocht; dus kunnen er redelijk over meepraten! Meer hoeft dat voor ons niet te zijn; wij zijn er echt thuis!

het beste
2 december 2013
Ligging: 8
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

Voor de ongeveer 20st reactie na ons verblijf in dit volgens ons een van de beste hotels die wij ooit bezocht hebben en waar wij tijdens ons verlof verbleven.Het personeel de MAX,de direktie de Max,alles de Max,en we waren niet alleen,we hadden het geluk dat onze vriendin Marcella er ook was,die ook een regelmatige gast in dit hotel is ongeveer 4x per jaar, wij hebben de veertien dagen doorgebracht aan het zwembad,we hadden prachtig weer,en er word aan het zwembad ook goed voor ons gezorgd met drankjes en heerlijke ligbedden.In maart gaan we terug voor de volle twee weken naar al onze vrienden personeel en vaste toeristen.

Helemaal top
Frank en Hannie
8 juli 2013
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 5
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

Wij hebben de laaste 2 weken van juni 2 weken in Imperial Marhaba gezeten voor de 2e keer. Vriendelijk personeel daar valt niets over te zeggen ook zonder fooitje.
Goed eten mooie kamers. De stoelenman aan het strand die regelt tegen eem kleine vergoeding je bedjes tijdens je vakantie.
De wi-fi verbinding in het hotel is 2x niks af en toe verbinding bij de receptie als er te veel mensen staan geen wi-fi verbinding.

Buiten eten
Marieke vraagt:
28 mei 2013

Hallo, er zijn meerdere restaurants. Kun je ook buiten eten bij alle restaurants? Kun je zelf je plaats uitzoeken?

ae antwoordt:
28 mei 2013

ja er is een 's avond een buffet en via reservatie een oosters en lokaal restaurant. 'S middags is buiten en moet je zelf je plaats zoeken. 's avonds is een vaste plaats en je moet kiezen 1e of 2e groep.

Sylvia antwoordt:
3 juni 2013

je kan enkel de middag buiten eten,en het visrestaurant na reservatie enkele avonden per week.Want de avonden zijn in het hoofdrestaurant enkel binnen en in 2 shiften.In het hoofdrestaurant is het steeds met een vaste tafel

matrassen en betaling in euro
Nicole vraagt:
12 april 2013

hoe zijn de matrassen? en kan men eventueel een opdekmatrasje krijgen als het bed de hard is.
kan men er ook in euro betalen?

kamers marhaba
waterschoot vraagt:
6 december 2012

hebben de standaardkamers zicht op zwembad of op tuin en hebben ze balkon
kan men smorgens om 8uur al in de zwembaden om baantjes te zwemmen?

Nadine & Marc antwoordt:
7 december 2012

Alle kamers beschikken over een balkon. Maar zee- en zwembadzicht moet je bijboeken, zoniet heb je een kamer met zicht op de tuin en de hoofdingang. Ook niet mis hoor!!! Zwemmen kun je 's zomers reeds vanaf 7.00 h in het buitenzwembad; dat is geen enkel probleem. Gaan er binnenkort voor de 26ste keer heen! Dus weten best hoe het daar gaat!

Geef hier uw beoordeling van Hotel Iberostar Kantaoui Bay*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Hotel Iberostar Kantaoui Bay*****

Het weer vandaag in Port El Kantaoui:

min: 13 °C

max: 21 °C

Wind: NO-3

14 daagse weersverwachting

Foto's Hotel Iberostar Kantaoui Bay*****



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2018-11-15 19:28:13
0.076 sec

*