Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Griekenland > Kreta > Sissi > Aparthotel Castello Village****

Aparthotel Castello Village****
75 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Aparthotel Castello Village****

Algemene waardering8,0
Ligging8,3
Service8,1
Eten8,3
Kamers6,8
Kindvriendelijkheid8,8
Prijs/kwaliteit7,2

Heeft u Castello Village**** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Voldoet aan redelijke verwachtingen
W. Mylius
14 oktober 2018
Ligging: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
7

Gebouwencomplex is redelijk goed gerenoveerd, bedden heel goed, personeel zeer voorkomend, ontbijt zeer royaal, maar studio is slecht ingedeeld en complex is echt ongeschikt voor ouderen wegens vele trapjes en een lange hellingbaan.
Korte loopafstand tot hart dorpje. Strand op ongev. een km.

aanrader!
inez
28 mei 2012
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

castello is een leuk hotel. mooie ligging in een pittoresk dorpje. het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. obers in zowel het restaurant als de bar doen graag een stapje meer om het de gasten naar de zin te maken!

voorzieningen ter plaatse
Rianne van der Gaag vraagt:
18 oktober 2011

ik ben benieuwd wat de voorzieningen ter plaatse zijn. en dan bedoel ik in het plaatsje Sissi, niet in het hotel etc.

Wat een topper.
Ben en Sylvia
1 oktober 2011
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 8
 

We have been in aparthotel Castello Village, from 15 september till 29 september 2011.
We have had a very nice vacation. The people are very kind especially Angelo, Corrina, Cerves, Maria,
Jorgos. She make us feel very special quests. The apartments are nice and clean. We have a view at the sea. The restaurant is even as the food very good. We enjoyed it very much. Also the animation, and the Alexandios bar, with Angelo and Corrina. They have given us many fine evenings, with fires and music. The swimming pools are even beautiful .

Prachtige vakantie gehad.
Fam. Beljon
14 augustus 2011
Ligging: 9
Service: 8
Eten: 9
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
8

Van 31 juli t/m 7 augustus waren wij met onze zoon (16 jr.) te gast in Castello Village. Wij hebben hier een schitterende vakantie gehad. Mooi zwembad, leuke kamer met uitkijk op straat waar altijd wel iets is te zien, erg goed eten, leuke lui van de animatie, vriendelijk personeel, de te gekke barmannen Costas en Angelos (die elke avond zijn beachbar meerdere keren in de fik zet met een fles spiritus haha! Wat een show! Sissi is een mooi havenplaatsje met gezellige terassen en prima restaurants. Uiteraard hebben we ook een auto en scooters gehuurd om veel van Kreta te kunnen zien, maar op en om Castello Village alleen al kun je je ook prima vermaken! Onze zoon van 16 heeft zich hier ook prima vermaakt.

ontzettend gezellig
irene agterbosch
21 juni 2011
Ligging: 8
Service: 7
Eten: 10
Kamers: 5
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
10

wat een topper vooral voor kinderen.
kamers wat klein, vooral als je met 5 personen bent

perfect
jordan kamphuis
15 december 2010
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
10

castello is een leuk en mooi complex
wij hebben er erg genoten van onze vakantie,ontbijt prima,kamer klein maar wel schoon,en ach ja je slaapt er alleen maar,dus prima sisi zelf is een leuk dorpje met leuke en goedkope eettentjes aan de haven,een aanrader

Super vakantie
Janneke en Stef
15 december 2010
Ligging: 8
Service: 10
Eten: 8
Kamers: 6
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Bij aankomst viel de kamer een beetje tegen. Hij was niet al te schoon en de wc bleef doorlopen. Gemeld bij de receptie en er werd meteen wat aan gedaan. De ligging was wel perfect, beneden aan het zwembad aan de zeekant.
Het eten was goed en het personeel was super vriendelijk. We hebben ontzettend gelachen met de barmannen Kostas en Angelo en onze animator Hatem.

Al met al een vakantie om niet snel te vergeten!

mooi complex
sien
15 december 2010
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 9
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
10

wij gezin met 2 kinderen hebben hier ons prima vermaakt,eten(ontbijt)was goed voor ieder wat wils,animatie is ook perfect geregeld elke avond wel wat te doen,kamers klein maar prima je slaapt er alleen maar,service is perfect iedereen even aardig en behulpzaam probere¨n een ieder het naar de zin te maken,

prima,leuk en aardig personeel
15 december 2010
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 9
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

heel goed animatieteam zowel voor de kinderen als voor grote heel goed
zwembaden perfect
eten perfect,volop keus
ontbijt perfect ,volop keus
mijnvrouw en mijn vrienden en ik natuurlijk hebben een pracht vakantie bij jullie gehad en wij komen vast weer terug bedankt
vriendelijke groeten hans lubberts

Geef hier uw beoordeling van Aparthotel Castello Village****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Aparthotel Castello Village****

Het weer vandaag in Sissi:

min: 16 °C

max: 18 °C

Wind: N-5

14 daagse weersverwachting

Foto's Aparthotel Castello Village****



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2018-11-15 10:12:43
0.176 sec

*