Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Spanje > Tenerife > Costa Adeje > Hotel Jardines de Nivaria*****

Hotel Jardines de Nivaria*****
141 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 9.2

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Jardines de Nivaria*****

Algemene waardering9,2
Ligging9,2
Service9,5
Eten9,1
Kamers9,1
Kindvriendelijkheid7,2
Prijs/kwaliteit8,8

Heeft u Jardines de Nivaria***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Juiste keuze?
Paulien Beekman vraagt:
31 december 2012

Wij zijn van plan om in april naar dit hotel te gaan, wij hebben n drukke zaak en willen absoluut n rustige luxe! Vakantie, zijn van plan n juniorsuite met zeezicht te boeken, maar de ervaringen zijn zo wisselend dat ik erg twijfel of wij de juiste keuze maken... (oubollig, verouderd, gedateerd.... Daar huiver ik van!) en dan te bedenken dat ik bijna altijd op vakantiereiswijzer af ga. Wie is er geweest en geeft mij n eerlijk antwoord?.
Ps wij willen graag alleen ontbijt boeken, leuke restaurantjes in de directe omgeving?

katrien antwoordt:
5 januari 2013

Het hotel staat op nummer 1 op vakantiereiswijzer en als je het negatieve met het positieve vergelijkt kan je toch besluiten dat positief er uit springt.Dat het een oubollig hotel is kan ik niet beamen, het is de stijl die het hotel zo maakt. Het is art deco stijl en niet ultra modern.
Ik kan het hotel omschrijven als
-luxe
-comfort
-rustgevend
-super personeel
-kortom SUPER hotel
Zeker doen, wij gaan deze zomer terug voor de 5e maal.
Als jullie terug zijn zeker commentaar geven dan kan iedereen uw mening delen.
Alvast een prettige vakantie en geniet er van.

Derous Hendrik antwoordt:
25 maart 2013

Wij nemen ook altijd kamer en ontbijt ! Leuke en lekkere rest. El merador , Coeur de filet , el rosso del mare . Veel plezier!

WERKEN AAN DE STRAAT
nathalie vraagt:
24 augustus 2012

Beste
het reisbureau heeft ons verwittigd dat er werken aan de straat zijn (nu en als wij er gaan zijn). Dit zou geen overlast bezorgen, omdat de kamers aan de achterkant zijn. Op mijn vraag of je geluids/stofhinder heb aan het zwembad/op het terras krijg ik geen antwoord. Iemand ervaring ?

katrien antwoordt:
24 augustus 2012

Wij zijn vanddag welgeteld 4 weken terug van dit schitterend hotel. Ze zijn er inderdaad aan het werken maar het is aan de voorkant van het hotel. De kamers en het zwembad liggen aan de andere kant dus moet je je vooral geen zorgen maken.
Wij wensen jullie een deugddoende vakantie in dit fantasisch hotel.
Wij zijn er al 4 maal naar toe geweest en hebben alleen maar lof.

Aparte Douche
Ton vraagt:
26 februari 2012

Hallo vakantiegangers,

Ik wil graag weten of er in alle kamers een aparte douche beschikbaar is?
Ik ben niet zo goed ter been en kan dus niet in een badkuip douchen.

Bij voorbaat dank

katrien antwoordt:
4 maart 2012

Neen, helaas niet maar als je dat aanvraagt zal dat wel geen probleem zijn hoor.
mvg Katrien

Nancy antwoordt:
9 april 2012

Beste Ton,

Het hotel heeft ondertussen ook Superiorkamers met badkamers met bad en aparte douche.
Ook de Suites hebben badkamers met bad en aparte douche. De Superieure Suites hebben zelfs hydromassage douche of jacuzzi..
Best wel steeds uw aanvraag doorgeven aan het hotel. Met vriendelijke groetjes,

Eten
elisabeth vraagt:
7 september 2010

Wij willen in juli naar dit hotel gaan en ik overweeg om logies en ontbijt te boeken.
Weet iemand of je leuk/betaalbaar buiten het hotel kan eten of is het lekker/betaalbaar in het hotel?
Of kan ik dan beter halfpension boeken?
B.v.d.
P.s Is er een privestrand?

paula donswijk antwoordt:
7 september 2010

Wij waren vorig jaar in dit hotel en zeer tevreden. Je loopt zo vanuit het zwembad via de tuin naar de boulevard, waar genoeg restaurantjes zijn. HP kan ook, heerlijk eten, wel duur. Er is geen privéstrand. Er wordt veel zorg besteed aan shows 's avonds. En gelukkig geen muziekterreur bij het ( heerlijk verwarmde) grote zwembad!

Een topper. Vijf sterren waardig !
26 mei 2019
Ligging: 9
Service: 10
Eten: 9
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Ter gelegenheid van 50 jaar huwelijk.
We logeerden in een mooie kamer, genoten van lekkere buffetten (half pension) en werden in de watten gelegd door fantastische (zeer attente) medewerkers. Op alle vlakken een aangename verrassing. Heel veel lof voor de dienstvaardigheid van het hotelteam en de leiding.

wow en dank u
Heidi Marcq
23 mei 2019
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Het was een zalige, onvergetelijke vakantie, de herinnering voor altijd bewaard in ons hart. Het hotel was prachtig 'interieur als exterieur", met prachtig personeel(heel hulpvaardig, gedienstig, een oprechte vriendelijkheid en warmte en heel professioneel). Ze vormden voor ons het kloppend hart van het hotel alsook de uitstraling ervan. Het personeel laat het inderdaad als een thuis voelen. De kamer met zeezicht was prachtig (met welkomstgeschenk, bij aankomst warme opvang en zelfs een rondleiding in het hotel en begeleid naar de kamer. Prachtige buffetten met lekker en heel veel gevarieerde schotels (voor ieder wat wils en meer dan voldoende en alles in het hotel tot in de puntjes verzorgd (cocktails, ...).

wow en dank u
Heidi Marcq
23 mei 2019
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Het was een zalige, onvergetelijke vakantie, de herinnering voor altijd bewaard in ons hart. Het hotel was prachtig 'interieur als exterieur", met prachtig personeel(heel hulpvaardig, gedienstig, een oprechte vriendelijkheid en warmte en heel professioneel). Ze vormden voor ons het kloppend hart van het hotel alsook de uitstraling ervan. Het personeel laat het inderdaad als een thuis voelen. De kamer met zeezicht was prachtig (met welkomstgeschenk, bij aankomst warme opvang en zelfs een rondleiding in het hotel en begeleid naar de kamer. Prachtige buffetten met lekker en heel veel gevarieerde schotels (voor ieder wat wils en meer dan voldoende en alles in het hotel tot in de puntjes verzorgd (cocktails, ...).

Geef hier uw beoordeling van Hotel Jardines de Nivaria*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Hotel Jardines de Nivaria*****

Het weer vandaag in Costa Adeje:

min: 21 °C

max: 28 °C

Wind: NO-3

14 daagse weersverwachting

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2019-08-24 21:46:25
0.706 sec

*