Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Home > Malta > Gozo > Marsalforn > Hotel Atlantis***

Hotel Atlantis***
10 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 7.9

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Atlantis***

Algemene waardering7,9
Ligging7,0
Service8,8
Eten-
Kamers-
Kindvriendelijkheid-
Prijs/kwaliteit8,2
marc en patricia
18 december 2010
Ligging: 8
Service: 10
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

wij zijn al 2 keer op gozo geweest en we gaan zeker terug!!en uiteraard weer naar hotel atlantis wat een super hotel is,het personeel is echt heel aardig ze staan echt klaar voor je.hotel kan je van alles vinden en is van alle gemaken voorzien.met de "negatieve" reacties zijn wij het niet eens.wij hebben altijd goede handdoeken gehad en de lakens zijn ook prima,waar we het wel mee eens zijn is dat een kamer aan het zwembad wel het beste is.ze hebben duikschool waar ook wederom weer van alles mogelijk is!!gozo is voor jongere mensen ook erg leuk alleen jammer dat er zo weinig komen.bij het restaurant pebbels kan je echt bruut lekker eten zeker een aanrader.kortom met z'n alle naar gozo in hotel atlantis!!

19 december 2010
Ligging: 10
Service: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
7

Wij zijn net terug van een heerlijke rustige week in hotel Atlantis Marsalforn. Wat wij verwacht hadden hebben we gekregen. Rust, stilte en zon!
Het hotel deed een beetje armoedig aan, deels luxe en deels vergane glorie. De handdoeken zijn schoon, maar vol vlekken en oud. De matrassen van onze bedden hard en de lakens verwassen en ruw. De kamers zijn groot en schoon en als je er heen gaat moet je absoluut poolview nemen, anders kijk je tegen muren van andere huizen aan of in binnenplaatsjes waar geen zon komt.
Het buitenzwembad is groot en erg schoon.Het binnenzwembad hebben we niet gebruikt, ondanks dat het water van het buitenbad erg koud was. Dit bad ligt a.h.w. in de kelder van het hotel. De maaltijden in het hotel zijn 'zuinig' en duurder dan 'beneden' bij de zee.
Toch gaan wij in october weer terug naar hotel Atlantis omdat het ideaal ligt en overal heen kunnen met de bus.

Tineke Raven
19 december 2010
Ligging: 6
Service: 7
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Prima hotel. Aardige mensen achter de balie. In het weekend was het wel gehorig, veel jongelui. Heerlijk zoutwater zwembad met whirlpool.

René
19 december 2010
Ligging: 7
Service: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Prima hotel, mooie kamers, lekker rustig met mooi zwembad. Wel iets verder van boulevard afgelegen. Uitstekende prijs-kwaliteit!

Annamarie en Janpiet
19 december 2010
Ligging: 7
Service: 10
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

Hotel is goed verzorgd. De receptie heeft een goede service en regelt de eventuele excursies zowel in Malta als op Gozo. De duikschool van het hotel is goed, ideaal voor beginnende en gevorderde duikers. Het hotel ligt wat verder van de boulevard, ongeveer 5 min. lopen. Wij hebben genoten van het hotel en alles wat het eiland ons te bieden had.

20 december 2010
Ligging: 8
Service: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Gezellig familiehotel met vriendelijk personeel. Kamers zijn tip-top. Ligt lekker rustig, een paar honderd meter van het horeca gebied af.

sigrid
20 december 2010
Ligging: 7
Service: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

Zeer goed hotel met een leuke en goede duikschool

20 december 2010
Ligging: 6
Service: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Fantastisch mooi hotel. Goed verzorgde kamers en vriendelijke mensen.

Astrid en Geert
20 december 2010
Ligging: 6
Service: 8
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
7

Een prima hotel voor een goede prijs. Nette ingerichte kamers, goed en schoon sanitair.

Vriendelijk personeel. Een redelijk ontbijt.

Vooral het zwembad heeft een goede afmeting en de (gratis) ligbedden met kussens zijn ideaal.

20 december 2010
Ligging: 5
Service: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
7

Net hotel met een eigen duikschool
Kamers zeer goed en schoon

Geef hier uw beoordeling van Hotel Atlantis***

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2018-12-15 07:47:40
0.196 sec

*