Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Advertenties


Home > Portugal > Algarve > Monte Gordo > Aparthotel Dunamar****

Aparthotel Dunamar****
72 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.2

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Aparthotel Dunamar****

Algemene waardering8,2
Ligging8,9
Service8,4
Eten6,2
Kamers8,0
Kindvriendelijkheid7,6
Prijs/kwaliteit8,1
Rollator huren
Arie vraagt:
30 juli 2015

Kun je in Montegordo een Rollator huren.Zo ja waar.

Drankjes
Fam. Vriezen vraagt:
8 juli 2015

Zijn drankjes inbegrepen bij het diner?

Vakantieganger antwoordt:
30 mei 2016

Drankjes niet inbegrepen bij diner

Vakantieganger antwoordt:
30 mei 2016

Drankjes niet inbegrepen bij diner

Lees nog 1 antwoord
bereikbaarheid strand
Edith vraagt:
17 februari 2013

Hoe goed is het strand te bereiken en dan bedoel ik qua afstand, zijn er trappen, hellingen, is het vlak terrein of niet? Graag duidelijke info want ben slecht ter been!

Sandra antwoordt:
15 april 2013

Strans is prima te bereiken, geen trappen. Bemn zelf ook slecht ter been, daarom naar Montegordo!! Echt een aanrader!!!

Badhandoeken
W.criens vraagt:
11 mei 2012

Is er ook een badlakenservice bij het zwembad of strand?

mm antwoordt:
13 mei 2012

Ja, beneden bij de sport kan je er 2 halen per keer. Zijn wel klein.

vakantie oktober
Adrie Jongkind vraagt:
29 januari 2012

Is er nog levendigheid eind sept begin oktober in Montegordo
Ik bedoel op de terrasjes enz

Rosanita antwoordt:
10 april 2012

De terrasjes en restaurants zijn gewoon allemaal open ook in oktober. Alleen op het strand worden de vaste parasols (houten palen met gevlochten dakjes) weggehaald. Eind september/begin oktober kan je vaak nog heel goed, qua temperatuur, op het strand vertoeven.
Ga ook eens eten bij Ed en Willem (bever), van oorsprong een hollandse tent. Vooral op woensdag lekker eten, een groot bord nasi met een gebakken ei en saté.
Vlak ernaast is er een Indiaas restaurant, dat is ook al jaren goed eten. Vooral NIET naar GOA gaan in het zijstraatje, maar op de hoofdstraat blijven (richting app. Guardiana lopen,vanaf Ed en Willem).
veel plezier

Peter Kamans antwoordt:
11 mei 2012

Wij gingen wel naar restaurant Goa in het zij-straatje en hebben genoten van het lekkere eten. Volgende week gaan we weer en zullen het andere Indiase restaurant proberen.

dvd recorder
Th. Feenstra vraagt:
29 december 2011

kun je een dvd-recorder aansluiten op de TV? Wij gaan nl. 5 weken in de winter en dan is een beetje afleiding in de avond wel aardig.

is het rolstoelvriendelijk?
Elena vraagt:
25 augustus 2011

Hallo, Is dit complex rolstoelvriendelijk en of
voor mensen die slecht ter been zijn. Kan je met met een rolstoel of krukken makkelijk op het strand komen?

Jan en Riet antwoordt:
6 september 2011

Je kunt via de achterkant, zwembadzijde (op een knop drukken, dan gaat de brede schuifdeur open en via dezelfde deur kan je ook weer naar binnen), naar het strand, er liggen van die houten vlonders, dus dat moet lukken.
We zijn zelf 4 weken in januarie in Dunamar geweest.
Groetjes

eten
j korthals vraagt:
23 augustus 2011

wij willen halfpension gaan doen. mijn vraag is het avondeten goed?

Runneboom H.J. antwoordt:
9 oktober 2011

Wij waren zeer tevreden. Een bescheiden keuken maar ruime keuze; altijd vlees of vis. Veel fruit ook en het nagerecht in de vorm van Portugese taarten was zeer goed!

strandlakens
de Brouwer vraagt:
12 september 2010

is er strandlaken service

marts antwoordt:
27 september 2010

Nee, niet aanwezig!

handdoeken
de Brouwer vraagt:
12 september 2010

is er handdoeken service op dunamar

Gré antwoordt:
4 oktober 2010

ja, er is een ser vice, handdoeken iedere dag, badlakens om de dag.

Geef hier uw beoordeling van Aparthotel Dunamar****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2019-08-24 22:30:02
0.676 sec

*